Hodnocení obchodu

4,7 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora martina | 12.4.2021
S obchodem jsem spokojena. Pekne zbozi, velmi rychla doba dodani.
G Avatar autora Gabika | 23.3.2021
Veľmi spokojna. Bolo presne písané aká je dĺžka dodania a aj keď pár dni meškali, napísali informatívny mail, keď opísali dôvod meskania s ospravedlnením.
V Avatar autora Valerie | 15.3.2021
Rychlé dodání, pěkné zboží. Koupila jsem si truhlíky na květiny.
Avatar autora | 11.2.2021
J Avatar autora Jitka Z. | 1.2.2021
Věděla jsem, že zboží není skladem a že se bude čekat na dodání. Byla jsem o všem dostatečně informována a obchod proběhl naprosto v pořádku. Děkuji.
Avatar autora | 26.10.2020
Klamání zákazníků - uvádí skladové zásoby, které neodpovídají skutečnosti. Udělala jsem objednávku na zboží "skladem", tu mi však za pár dní zrušili, že jim jejich dodavatel sdělil, že zboží není dostupné.
ER Avatar autora Eshop ROGAN (Administrátor) 26.10.2020
Naše vysoce kvalitní zboží vozíme z Francie a Německa. Skladovou zásobu aktualizujeme každý týden, nicméně nemáme aktivní přístup do denních zásob společností, proto se může stát, obzvlášť na konci sezóny, že zboží je ve chvíli aktivní objednávky u dodavatele vyprodáno. Nezbývá nám nic jiného, než se zákazníkovi omluvit a stornovat jeho objednávku. Vždy je nám to velice líto a nepříjemné. Takto to bylo i v tomto případě. Jsme malým internetovým obchůdkem a věřte, že na každém zákazníkovi nám velice záleží. Ještě jednou se moc omlouváme.
Avatar autora | 15.10.2020
+ velice příjemná komunikace - ochotní a milí majitelé
+ bleskové vyřízení objednávky
+ přehledné a pěkné www stránky s nabídkou pěkných a originálních kousků
+ dáreček k objednávce

Tento e-shop určitě ráda doporučuji! Vše proběhlo k maximální spokojenosti. Pořídila jsem budku pro ptáčky, kterou si jela osobně vyzvednout, s paní Rogan si příjemně popovídala, k samotné budce jsem jako dáreček obdržela i držák na zábradlí - je výborný! Touto cestou ještě jednou moc děkuji a ať se vám daří! :)
Avatar autora Lubomír Šmakal | 16.5.2020
Krásné květináče a rychlé doručení.
MP Avatar autora Martin Podaný | 1.5.2020
Spokojenost se vším.
DK Avatar autora Dana Kolářová | 26.4.2020
5+++++
MK Avatar autora Mudr. Michael Kozák | 18.4.2020
Ano, spokojenost.
DS Avatar autora Dagmar Stefancova | 11.4.2020
Profesionalni pristup.
NK Avatar autora Naďa Kováčová | 11.4.2020
Spokojnosť, rýchle dodanie, odporúčam.
FT Avatar autora František Tomášek | 6.4.2020
Se zbožím spokojenost, rychlé dodání. Obchod mohu doporučit.
TL Avatar autora Tomáš Langer | 10.6.2019
Avatar autora Simona Čistá | 10.6.2019
Naprosta spokojenost,uzasny obchod i servis.Urcite vsem doporucuji a jeste jednou moc dekuji.
FO Avatar autora František Opekar | 24.4.2019
AZ Avatar autora Aleš Zima | 12.12.2018
M Avatar autora Marci | 7.8.2018
LK Avatar autora Leona Kolomazníková | 5.8.2018

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.